Espirometria

Audiometria i Espirometria

OCIMEDIC comptarà amb professionals per a la valoració d'audiometries i esperimetries, per a la detecció de les problemàtiques més signnificatives.

Audiometria:

L'audiometria és un examen que xifra les pèrdues auditives i determina la magnitud d'aquestes en relació amb les vibracions acústiques percebudes. L'audiometria valora el llindar auditiu de la persona i, per tant, el funcionament de les oïdes. La repetició d'aquesta prova al llarg del temps ens permet objectivar la presència o no de pèrdues auditives, bé per edat, bé per altres circumstàncies. Es realitza en una cabina insonoritzada, exposant a sons de diferents tons i intensitats. Només es fa la valoració de la via aèria.

Espirometria:

L'espirometria és la principal prova de funció pulmonar i resulta imprescindible per a l'avaluació i el seguiment de les malalties respiratòries. A més, permet valorar l'impacte sobre la funció pulmonar de malalties d'altres òrgans o sistemes (cardíaques, renals, hepàtiques, neuromusculars, etc.). Es recomana la realització sistemàtica d'espirometria a persones majors de 35 anys amb història de tabaquisme (> 10 paquets-any) i amb algun símptoma respiratori. Les principals variables de l'espirometria forçada són la capacitat vital forçada (FVC) i el volum espiratori forçat en el primer segon (FEV1).

Este sitio web utiliza Cookies de terceros de análisis para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar | Cómo configurar