F.A.Q

GENERALS

Sí, es pot pagar tant amb targeta de crèdit com de dèbit.
Sí, cal contactar prèviament per concertar cita i així evitar temps d’espera.
Oferim un descompte en el segon certificat, sempre que els certificats es facin conjuntament.
Sí, excepte en cas que alguna alteració mèdica requereixi fer noves proves o valoracions.
Sí, per emetre qualsevol tipus de certificat és important que els nostres professionals tinguin el màxim d’informació possible aportant proves i informes mèdics recents.
La duració de la visita és entre 10-20 minuts, en funció de les proves a realitzar .

Carnet Conduir

En aquest cas s’ha de dirigir a una gestoria o directament a la Direcció General de Trànsit.
El pot renovar a partir de tres mesos abans de la data de caducitat.
Sí, és cert. Ha de passar un reconeixement Mèdic en un centre autoritzat i fer el tràmit habitual com qualsevol altre conductor.
Fora d’Espanya no és vàlid conduir amb l’autorització temporal. Per poder conduir a l’estranger ha de portar a la Prefectura de trànsit l’autorització temporal per conduir (que ho fem des del Centre Mèdic), una foto i l’imprès per que li facin un permís internacional (els impresos li facilitem en el Centre Mèdic).
No, nosaltres ens encarreguem de tota la tramitació. Només has de venir amb el seu DNI i carnet de conduir. Sortiràs del nostre centre amb carnet provisional i posteriorment rebràs el definitiu al teu domicili (per correu ordinari).
En les renovacions de carnets de conduir es paguen taxes de Direcció de Trànsit però ja venen especificades en TARIFES. El preu inclou tot el tràmit de renovació: fotos, tramitació amb la DGT, etc.
Sí, podem canviar la direcció en el moment de fer la renovació del carnet i posar la que ens indiquis.
Tal com indica el RD 170/2010 del 19 de febrer als centres es realitzaran les proves i exploracions necessàries per determinar l’Aptitud Psicofísica que inclouen , entre altres, la valoració de la capacitat auditiva, visual i valoració psicològica.
Si en un mes i mig no hagués rebut el seu permís de conduir, ha de posar-se en contacte amb nosaltres i li farem la reclamació.

PERMISOS D'ARMES:

Tal com indica el RD 2487/1998 del 20 de novembre es realitzaran les proves i exploracions necessàries per determinar l’Aptitud Psicofísica que inclouen , entre altres, la valoració de la capacitat auditiva, visual i valoració psicològica.
S’ha de dirigir a la Guàrdia Civil on l’informaran de la resta de tràmits a realitzar

SEGURETAT PRIVADA:

Tal com indica el RD 2487/1998 del 20 de novembre es realitzaran les proves i exploracions necessàries per determinar l’Aptitud Psicofísica que inclouen , entre altres, la valoració de la capacitat auditiva, visual i valoració psicològica.
S’ha de dirigir a la Policia Nacional on l’informaran de la resta de tràmits a realitzar

ANIMALS POTENCIALMENT PERILLOSOS:

La Llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el Règim Jurídic de la Tinença d'Animals Potencialment Perillosos considera animals potencialment perillosos tots els que, pertanyent a la fauna salvatge, sent utilitzats com animals domèstics, o de companyia, amb independència de la seva agressivitat, pertanyen a espècies o races que tinguin capacitat de causar la mort o lesions a les persones o a altres animals i danys a les coses ". Així mateix," tindran la qualificació de potencialment perillosos, els animals domèstics o de companyia que reglamentàriament es determinin. .. ".
Entre els gossos potencialment perillosos figuren: Pit Bull Terrier, Staffordshire Bull Terrier, American Staffodshire Terrier, Rottweiler, Dogo Argentí, Fila Brasileiro, Tosa Inu, Akita Inu i els seus encreuaments.
Tal com indica la Llei 50/1999 es realitzaran les proves i exploracions necessàries per determinar l’Aptitud Psicofísica que inclouen , entre altres, la valoració de la capacitat auditiva, visual i valoració psicològica.
S’ha de dirigir al seu Ajuntament on l’informaran dels tràmits a realitzar.

EMBARCACIONS ESBARJO:

Tal com indica el RD 875/2014 del 10 d’octubre cal realitzaran les proves i exploracions necessàries per determinar l’Aptitud Psicofísica que inclouen , entre altres, la valoració de la capacitat auditiva, visual i valoració psicològica
En substitució es pot presentar còpia compulsada dels reconeixements mèdics per a l'embarcament de l'ISM o els expedits pels metges militars en els que s'acrediti l'aptitud per a navegar del militar sol•licitant. No han de realitzar un nou reconeixement aquells que acreditin que no han passat més de dos anys des de la data d’obtenció o renovació del permís de conduir de vehicles terrestres a motor. Caldrà que presentin una còpia de l’esmentat permís.
Falta contestación, poner XXXX

CONTROLS MÈDICS ESPORTIUS:

Els Reconeixements Mèdics Esportius són el principal instrument per objectivar i intentar evitar riscos potencials en la pràctica d’exercici físic i/o esport. Permeten modificar i adaptar el tipus i intensitat de l’activitat física de forma individual. Són imprescindibles en individus de risc i amb malalties conegudes i en esportistes de competició.
En el RMB es realitza , entre altres,l’ anamnesi, antropometria bàsica, i exploració dels aparells locomotor, cardiovascular i respiratori, principalment, i inclou un ECG de repòs i una espirometria .Es valora l’aptitud per a fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals
Amés de les exploracions realitzades en el bàsic s’inclou una antropometria més ampliada i una prova d’esforç monitoritzada
Realitzen la prova en cicloergòmetre(bicicleta) monitoritzant de forma continua l’ECG i realizant també controls de la tensió arterial.La prova d’esforç ens permet avaluar la resposta del sistema cardiovascular durant l’exercici i la recuperació, a més de poder valorar la capacitat aeròbica.
Cal portar roba esportiva (samarreta de màniga curta, pantalons curts i sabates esportives) i una tovallola
Sí, excepte en cas que alguna alteració mèdica requereixi fer noves proves o valoracions
Sí, per emetre qualsevol tipus de certificat és important que els nostres professionals tinguin el màxim d’informació possible aportant proves i informes recents.
Sí, en els cas dels reconeixements mèdics esportius s’emet un informe amb l’explicació de les proves realitzades, les troballes i les recomanacions mediques.
Este sitio web utiliza Cookies de terceros de análisis para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar | Cómo configurar