Medicina Esportiva Barcelona

Medicina Esportiva

Som un centre acreditat pel Departament de Salut de la Generalita de Catalunya i reconegut per la Federació Catalana de Futbol.

Els Reconeixements Mèdics Esportius són el principal instrument per objectivar i intentar evitar riscos potencials en la pràctica d’exercici físic i/o esport. Permeten modificar i adaptar el tipus i intensitat de l’activitat física de forma individual. Són imprescindibles en individus de risc i amb malalties conegudes i en esportistes de competició. A les nostres instal•lacions disposem del material necessari i personal qualificat per dur-les a terme. En funció de l’edat, intensitat i tipus d’esport realitzat, es fan dos tipus de reconeixements Mèdics

Reconeixement Mèdic Bàsic: Permet valorar l’aptitud per a fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals. Inclou anamnesi, antropometria bàsica, exploració general i dels aparell locomotor, cardiovascular i respiratori, espirometria i electrocardiograma repòs.

  • Normalment recomenat per a infants menors de 16 anys amb pràctica esportiva amateur i no de gran intensitat.

Reconeixements Mèdics amb Prova d’Esforç: A més de les proves anteriors es realitza una antropometria més completa i una prova d’esforç en cicloergòmetre amb monitorització tensió arterial i ECG que ens permetrà valorar les capacitats físiques i l’adaptació cardiovascular a l’esforç.

  • Normalment recomenat per a persones majors de 16 anys amb pràctica esportiva amateur i de gran intensitat.
Este sitio web utiliza Cookies de terceros de análisis para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar | Cómo configurar